STANIJA DOBROJEVIĆ BESNA NA ANU KORAĆ: Devojka Davida Dragojevića je spletkaroš! (VIDEO)

Ovonedeljni vođa imanja u Šimanovcima je David Dragojević. On je danas, kao i svakog ponedeljka, delio budžete, a mnoge ukućane ostavio je bez dinara.

Jedna od njih je i Stanija Dobrojević, koju Davidova devojka Ana Korać ne podnosi, te svi nagađaju da joj zbog toga nije dao ni dinar.

Dobrojevićeva je zbog ovoga poludela, te je bes iskalila na Banetu Čolaku.

- Radi se o principima! Ne osećaš struju koja mene gazi! Od koga dolazi, ko je glavni iza svega - pitala je Stanija Baneta, a nakon što joj je odgovorio da su u pitanju Miki Đuričić i Jovana Tomić Matora, Dobrojevićeva je nastavila...

- Pa, o tome se radi! Još si ti rekao: "Ja sam top sa njima". To su ti Mikijevi poltroni, sad se oseća Mikijeva struja, da gaze mene, a šta je razlog? Suzana kaže: "Ti si moja miljenica, moja miljenica", a sad odjednom: "Mi nismo nikad popile kafu"... To je ta ekipa - gunđala je Stanija, kojoj je Bane otkrio da je prekinuo svaki kontakt s Mikijem zbog toga što misli da su njih dvoje foliranti.

- Meni je rekao kada sam došao ošišan iz salona: "'Ajde, vas dva foliranta, čim se družite znači da ste isti, ne mogu da te gledam očima", zato mu ni neću otići na rođendan - objasnio je Čolak.

- Oni su tako veliki prijatelji... Prvo toj Kiji, koji su se uvukli u g*zicu Luni i Mikiju. Šta ja imam s tim?! Pustite me, bre, na miru - besnela je Stanija, koja je na kraju rasprave Čolaka upozorila da njenu hranu, koju mu ona daje, ne sme da deli sa svima u Beloj kući.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još