MAJA NIKOLIĆ OŠTRO O UČEŠĆU NEVENE BOŽOVIĆ NA EVROVIZIJI: Navijam za Srbiju, a ne za nju!

Na nedavno održanom nacionalnom izboru za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na "Evroviziji" pobedila je pop pevačica Nevena Božović s pesmom "Kruna", za koju je sama napisala muziku i tekst.

Njen trijumf podelio je javno mnjenje - i dok neki smatraju da će Srbiju dostojno predstaviti na najvećem muzičkom festivalu na svetu, drugi smatraju da je njen odlazak u Izrael, gde će biti održana Evrovizija, čist promašaj. Ovog stava je i pop pevačica Maja Nikolić.

- Mislim da ćemo opet, sa ovogodišnjom predstavnicom, biti 26. ili možda nećemo ni ući u finale. Devojka je kantautor - Nevena je lepa, slatka je, lepo peva, već je predstavljala Srbiju na Evroviziji sa grupom "Moje 3" i bila je upravo 26. ili 27... Ne, čak mislim da nisu ušli ni u finale! Želim Neveni ove godine da bar uđe u finale, ali ova pesma je nedovršena, fali joj pola refrena i mislim da je bilo mnogo boljih izvođača i pevača - iskrena je bila pevačica u "Kontraviziji" Lava Pajkića, gde je javno pohvalila svoje favorite s ovogodišnjeg izbora za predstavnika Srbije na ovom festivalu.

- Saška Janković je imala neprevaziđeno dobru pesmu i to je jako dobro izvela. Ivan Kurtić, pobednik "Pinkovih zvezda", koji "ubija", kako peva! Dženan, moj drug... A vrlo prijatno su me iznenadili Ivana i "Wonder Strings" - priznala je Maja.

Ona Neveni Božović na predstojećoj Evroviziji ne predviđa uspeh.

- Navijam da Srbija bude barem u prvih deset, ali mislim da sa ovom pesmom nećemo ništa dobro da uradimo. Jedino ako na sceni bude mnogo lavova, tigrova, ako "padne neka krv"... Pesma nije toliko grandiozna, nije ni blizu Bojane Stamenov, koja je "razbila" - rekla je Maja, i za kraj dodala:

- Mi navijamo za Srbiju, ne navijamo za Nevenu.

Izvor: Pink.rs
Foto: majanikolic_singer/Instagram

Pogledajte još