TRUDNA ILI DEBELA: Dušica Jakovljević čeka bebu?!

Dušica Jakovljević i njen dečko, bivši fudbaler "Crvene zvezde" Miloš Čava Dimitrijević, uskoro će postati roditelji!

Iako su u vezi svega nekoliko meseci, Dušica i Miloš su odmah shvatili da su jedno za drugo i nisu prolazili kroz klasične faze. Voditeljka i fudbaler već uveliko planiraju da izgovore sudbonosno "da", a kao kruna njihove ljubavi krajem godine stiže prinova, preneo je danas "Kurir".

Jakovljevićeva je nedavno saznala da je u drugom stanju, a srećne vesti odmah je podelila s najbližima.

Dušica i Miloš su planirali bebu, ali nisu verovali da će im se tako brzo desiti. Ideja o prinovi se dopala i njenoj deci iz prvog braka, Anđeli (12) i Ognjenu (10), pa nije bilo nikakvih razloga da ne počnu da rade na tome. Da je trudna, Dušica je saznala pre nekoliko nedelja, jer je imala mučnine i vrtoglavice i često joj se spavalo. Najpre je mislila da je to zbog posla, jer joj se poremetio bioritam i metabolizam s obzirom na to da radi noću, a danju nadoknađuje san. Međutim, kako tegobe nisu prestajale, odlučila je da uradi test. Čim je videla da je pozitivan, ona je to rekla Milošu, ali se bojala da možda test nije ispravan – počinje izvor blizak voditeljki i dodaje:

Odmah je zakazala pregled, a dečko je išao s njom. Kad im je doktor potvrdio da će se ostvariti u ulozi roditelja, njih dvoje su bili presrećni, bukvalno su plakali od sreće. To su odmah saopštili i njenoj deci, koja su se obradovala još jednom članu porodice – kaže izvor.

Inače, Jakovljevićeva i Dimitrijević u vezi su tek nekoliko meseci. Nakon neprijatnosti koju je doživela u septembru, kad su joj nepoznati počinioci digli auto u vazduh, a spekulisalo se da nije bila meta ona, već njen tadašnji dečko Jovica Aleksić, ona je raskinula s njim. Ipak, voditeljka nije ni slutila da će joj se nova ljubav ubrzo desiti.

Dušica je ubrzo nakon toga upoznala Miloša. On je divan prema njoj, dobro se slažu, a obožava i njenu decu. Nedavno su svi zajedno bili u Parizu, obišli su Diznilend – kaže izvor.

Voditeljka iza sebe ima jedan brak, s producentom Aleksandrom Miljušem, sa kojim je dobila sina i ćerku. Par se razveo 2014. godine, ali su u odličnim odnosima i vreme često provode zajedno u društvu dece.

Pisanja "Kurira" Dušica je demantovala na svom profilu na društvenoj mreži Instagram napisaviši, između ostalog, da je "samo debela".

Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još