TANJA SAVIĆ OTVORENO O DUETU SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ: Ako nam ponude dobru pesmu, zašto da ne?!

Folk pevačica Tanja Savić održala je po povratku iz Australije nastup u jednom prestoničkom klubu, a pre početka, o aktuelnim temama govorila je za ekipu emisije "Premijera".

- Stigla sam iz Australije pre dva dana, još uvek se nisam ni navikla na klimu. Ostajem u Srbiji, naravno - rekla je Tanja, koja je zbog karijere i porodičnog života često rastrzana između dva kontinenta, a na pitanje da li definitivno ostaje ovde ili se pak vraća u Australiju, rekla je sledeće:

- Za Srbiju nije nikad teška odluka. Jednostavno, ovo je moja zemlja, ovo je posao koji ja volim najviše na svetu. Naravno, tu sam zbog svoje rodbine, zbog svoje publike i to je nešto što me drži ovde, a oaza mira mi je Australija. Tamo mi je isto lepo, ali u drugom pogledu - objasnila je Tanja, koja je ponovo progovorila o ideji da sa koleginicom Slavicom Ćukteraš snimi duet.

- To se traži godinama unazad, ali to prosto mora da se desi, to ne može namenski. Ako se desi da neko napravi pesmu koja vredi i ako misle da bi odgovarala nama, što da ne, ja sam tu isto kao i Slavica - objasnila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još