TO JE TRAUMA KOJU ĆU NOSITI U SEBI DO KRAJA ŽIVOTA: Toni Cetinski progovorio o saobraćajnoj nesreći u kojoj je usmrtio čoveka

Potvrđena je optužnica protiv pevača Tonija Cetinskog koji je usmrtio Ibrahima Kevljenina kada je kolima prešao preko njega!

Prema optužnici, Cetinski je 3. novembra 2017. oko 13.55 sati vozio Pustom ulicom u Rovinju. Dolaskom do nepreglednog zavoja ulevo nije prilagodio brzinu, tvrdi tužilaštvo, zbog čega nije obratio pažnju na pešaka koji je ležao na putu. Vozilom je prešao preko 62-godišnjaka, koji je na leđima ležao na cesti usled srčane bolesti i u teškom akutnom pijanom stanju.

- Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se videti u samom procesu koliko uistinu jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči - tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju ću krivicu i odgovarati - rekao je Cetinski.

-Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se takvo što dogodi. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina - rekao je Cetinski.

Podsetimo, kada je pevač pregazio nesrećnog čoveka, kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema tadašnjim prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Izvor: Republika.rs
Foto: tonicetinski/Instagram

Pogledajte još