ŠOKANTNO PONAŠANJE I PO IZALASKU IZ RIJALITIJA: Zerina Hećo završila u hitnoj zbog trovanja alkoholom

Nakon što je Zerina Hećo obrijala glavu i tim postupkom šokirala čitavu Srbiju, atraktivna takmičarka odmah nakon napuštanja rijalitija upala u još jednu dramatičnu situaciju. Naime, Zerina je pre nekoliko dana doživela trovanje alkoholom, nakon čega se gušila u sopstvenoj povraćki.

- Zerina je nekada imala običaj da pije svake noći i da se ne trezni. Išla je na žurke, gde joj je kao atraktivnoj devojci sve bilo na izvolte. Pila je šta je htela i nije ništa plaćala. Međutim, iako je njena majka mislila da je sa tim došao kraj, Zerina ju je demantovala nakon što se vratila u Sarajevo. Naime, Zerina je ostala poslednja u jednom noćnom klubu, odakle su je iznosili na trežnjenje u Hitnu pomoć. Međutim, Zerina se opirala, pa je lošem stanju otišla kući, pritom izgubivši mobilni telefon - počinje priču izvor blizak starleti i otkriva šokantne detalje.

Zerini su oči bile izvrnute i videle su se samo beonjače, baš kao da umire

- Zerina se toliko olešila od alkohola da su drugari morali da je na kraju odnesu do stana jer je insistirala da ne ide u bolnicu. Ubacili su je u njenu sobu, a njena majka je bila u šoku. Plašila se da Zerinina ćerka ne vidi u kakvom joj je stanju majka. Međutim, ubrzo je Zerina počela toliko da stenje, kao da se guši. Zerinina majka Sanela je uletela u njenu sobu i zatekla stravičnu scenu - uverava naš izvor i konstatuje:

- Zerina je bila sva u povraćki, u kojoj se bukvalno gušila. Oči su joj se izvrnule i videle su se samo beonjače, baš kao da umire. Jadna žena nije znala šta treba da radi. Uspravila joj je glavu pokušavajući da joj izvadi iz usta i grla sve ono što ju je gušilo, a Zerina je krkljala kao da izdiše - kaže izvor blizak Zerininoj porodici i ističe da je upravo tada starletina majka pozvala Hitnu pomoć.

Nakon što je napustila rijaliti "Zadruga 2", Zerina Hećo se samo jednom oglasila putem Instagrama i tom prilikom je odgovarala na pitanja fanova. Sve vreme društvo joj je pravila ćerka Sarah, a Sarajaka je otkrila kako se oseća nakon što je obrijala glavu i napustila šou-program.

- Potrebno mi je vreme da se psihički i fizički oporavim od svega. Do tada, širimo ljubav - rekla je Zerina.

- Kada je videla da diše i da je van opasnosti, Sanela je istog momenta pozvala Hitnu pomoć, koja je jedva došla kada su čuli da je u pitanju pijanstvo. Zerina je hitno prebačena na ispiranje jer je bila otrovana alkoholom. Kada je sledećeg dana došla sebi, ničega se nije sećala. Videla je da joj majka izgleda užasno i odmah joj je bilo jasno šta je uradila. Plakala je i zaklela se da više nikada neće uraditi nešto tako strašno - završava izvor.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.