STANIJA SE RASPLAKALA TOKOM RAZGOVORA SA ČOLAKOM I ŽESTOKO ODBRUSILA: Ako smo samo drugovi ne postavljaj mi ultimatum da se ne družim sa Pavlom (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Bane Čolak su vrlo prisni u rijalitiju "Zadurga 2". Nakon raskida koji je jevno doživela od strane Vladimira Tomovića, zadrugari su okrivili Baneta Čolaka, a Lepi Mića je pokušavao da iz starlete izvuče priznanje da je zaljubljena u svog cimera.

Dobrojevićeva je agresivnija u ovom rijalitiju od kako se vratila sa operacije, pa je često i različitim prihičkim rastrojsvima u svađi sa ostalim ukućanima. Ona se potpuno slomila u razgovoru sa Čolakom koji su vodili u rajskom vrtu kada su se odvojili od ostalih, a tom prilikom Stanije nije uspela da zadrži suze.

- Se.e mi se od svih vas, od svih, zajedno sa Tomovićem, majke mi ti kažem. Ti bre dečko ovde cviliš što sam otišla krevet u ćošak posle mesec dana, ne pitaš me kako se osećam posle onog sinoć. U trenutku kad sam imala raaski moj veliki prijatelj Mića me nije pitao kako si nego me terao da šetamo sat vremena da pričamo o tebi i da priznam da sam zaljubljena u tebe - rekla je Stanija Banetu.

Bane je pokušao da joj objasni da joj je drug i da hoće suze da joj obriše, dok ga je ona ubeđivala da joj se ne približava jer joj samo pravi probleme.

- Ja vidim kako se ti osećaš, ne moram da te pitam, ja znam kako se ti osećaš. Ja sam najveću zelju imao da te zagrlim i da te držim pola sata. Kad si ti sje.ana i ja sam. Na je umem rečima to da ti objasnim. Budalo, ja sam ti drug, sad hoću da ti skinem to i da ti obrišem suze - objasnio joj je Bane.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.