DAVID DRAGOJEVIĆ IZAZVAO BURU NEGODOVANJA: Novi potrči cu Ljuba Pantović i Branislav Radonić (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević je osetio Belu kuću kako bi izvršio pretres nedelje i porazgovarao sa zadrugarima o svim dešavanjima u rijalitiju "Zadruga 2".

Osim toga, izabran je i potrčko koji će nedelju dana provesti u izolaciji.

Tokom prethodne noći Belu kuću je napustio Lazar Jeremić koji je za ovonedeljnog vođu izabrao Davida Dragojevića koji je saopštio po kojim kriterijumima je izabrao potrčke.

- Ja sam to više po svom nahođenju. Ko me iritira, ko me nervira. Po mom mišljenju, to su dve osobe koje me i te kako nerviraju i njih ću izabrati za potrčke. Potrčko broj jedan je foka sa naočarima (Brendon). Kada je Brendon delio budžet, ti nisi davala da on završi, upadala mu je u reč. Druga osoba je Ljuba Pantović - rekao je David.

Nakon toga potrčci su imali mogućnost da prokomentarišu kako se osećaju povodom toga što su baš oni izabrani za potrčke.

- Prvo, ja nisam tvoj potrčko. Drugo, n*pušiš mi se k*rca. On je d*pelizac. Kada je počeo da n*pušava Švedsku, ja sam uzvratila. Pismo ćeš dobiti u b*lju direktno. N*pušiš se k*rca klošaru - vikala je Ljuba.

- Ovaj čovek mene vidi kao konkurenciju. Čovek je bedan kada mu je zasmetalo sve što sam mu rekao nakon što je Aleksandra izašla. On je starletan. Lik se prodaje kao muška k*rva, nosi šarene čarape - prokomentarisao je Brendon.

David je kao i svi njegovi prethodnici izabrao i omiljenu osobu, a to je niko drugi nego njegova nežnija polovina, Ana Korać.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još