Široka paleta ponuda za građevinare

Posle Sombora i Subotice novosadski „Domino“, specijalizovano preduzeće za plasman građevinskog materijala, otvorilo je u Beogradu, petak, 14. septembar, svoj Građevinski centar na Pančevačkom putu.

Na placu od 3.500 kvadratnih metara, budući graditelji građevinskih objekata, pre svega visokogradnje, moći će da nađu sve što im je potrebno − „od temelja, preko krova, pa unutra“. 

Pod krovom je 800 kvadrata, od čega je izložbeni prostor 300, a magacinski − 500 kvadratnih metara. „Preduzeće „Domino“ postoji deceniju i po i tokom proteklih godina imalo je stalan rast plasmana i poboljšavanje tržišne pozicioniranosti, a time i razvoja“, kaže Boža Predojević, vlasnik „Domina“.
„Startovali smo u Novom Sadu, 1992. godine, a posle nekoliko godina otvorili stovarište i u Veterniku. Usledila su otvaranja stovarišta u Subotici i Somboru u kome pored prodajnog imamo i proizvodni pogon za izradu armaturnih mreža. Poslednjih nekoliko godina Beograd je postao ogromno gradilište, pa smo odlučili da i na njega uđemo i to otvaranjem Građevinskog centra u kome će klijent moći da kupi sve: od kompletnog izolacionog materijala, preko cementa, cigle, blokova, armature, građevinske stolarije, do kompletnog materijala za završne radove, ali i opremu za kupatila i druge delove stana/kuće. 

U Građevinski centar na Pančevačkom putu stizaće roba svih vodećih domaćih proizvođača, ali ćemo nuditi i inoproizvode iz Austrije, Italije, Španije, Nemačke, Belgije, Ukrajine,...“ Građevinski centar „Domino“ je otvorio Ištvan Jenei, direktor „Potisja−Kanjiža“ člana Tondah grupe, u prisustvu brojnih proizvođača građevinskih materijala i čelnika projektantskih i izvođačkih kompanija koje će koristiti usluge centra/stovarišta. „Vlasnika „Domina“, gospodina Predojevića, upoznao sam 1992. godine na Sajmu građevinarstva u Novom Sadu, kada mi je izložio razvojnu koncepciju svoje kompanije, i moram priznati da je gotovo sve i ispunio“, prisetio se Ištvan Jenei. „Verujem, potpuno sam siguran, da će ovaj Građevinski centar postati novo središte i nezaobilazna lokacija celokupne beogradske građevinske operative, jer će im nuditi najkvalitetniju robu i najširu paletu proizvoda“. („Pregled“)

Pogledajte još