KRISTINA KOCKAR POTVRDILA SPEKULACIJE: Volim kada je Sloba Radanović u mojoj blizini

Uskoro počinje sa emitovanjem četvrta sezona "Pinkovih zvezda", koje od sada objedinjuju sve talente, zavladalo je neverovatno interesovanje medija.

Jedan od najboljih srpskih glumaca Srđan Žika Todorović, direktor CEBEF-a Damir Handanović, voditeljka Dušica Jakovljević i pevači i bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo odabrani finalisti boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

Početak emitovanja zakazan je za drugu polovinu marta, a već je snimljeno nekoliko epizoda, te je pažljivo birani petočlani žiri imao priliku da se upozna sa nekim takmičarima, koji smatraju da imaju jedinstven talenat.

Kako je i sam bio takmičar u "Pinkovim zvezdama", Sloba kaže da je do sada imao razumevanja za učesnike i da shvata kako se osećaju kad se nađu na sceni pred žirijem.

- Kada sam se takmičio u "Pinkovim zvezdama", pomislio sam: "Da li ću i ja jednog dana ovako sedeti i ocenjivati talentovane ljude?". I evo, posle četiri godine sam u žiriju i mogu reći da imam tremu pred svako snimanje. Kandidati su fenomenalni, neki su me zaista impresionirali. Što se tiće žirija, odlično se slažemo, sve su to vrsni umetnici. Damira i Dušicu sam znao privatno, a sa Žikom sam ostvario divan odnos. Ipak, najbolje se slažem sa Kijom. Shvatili smo ovo veoma profesionalno - rekao je Radanović.

Iako je snimljeno tek nekoliko epizoda, Kiju su već neki kandidati zaintrigirali, a posebno je impresionirana plesačima.

- Obožavam plesače jer sam se i sama bavila plesom, neki nastupi su me zaista oborili s nogu. Mađioničari posebno. Jedva čekam sledeće krugove, jer mislim da će tek tada odabrani kandidati napraviti spektakl. Volim što Sloba sedi pored mene u žiriju, jedno drugom smo oslonac i znači mi da sa njim razmenjujem mišljenja tokom snimanja - rekla je Kija.

Izvor: Pink.rs/Srbijadanas.com
Foto: kijakockar_official/Instagram

 

 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.