DRUGA TRUDNOĆA MI JE BILA TEŽA: Bojana Barović otvoreno o problemima sa kojima se susrela

Bojana Barović i Nikola Rokvić su pre desetak dana postali roditelji dečaka Simeona, a u poslednjem intervjuu lepa manekenka priznaje da joj je druga trudnoća znatno teže pala od prve.

- Prvi put je sve bilo lakše, pogotovo pred sam kraj kada sam bila u Los Anđelesu i vodila miran život - počinje svoju priču Bojana Barović.

- Bila sam posvećena sebi, čitala sam knjige, išla na edukacije i treninge. Sad, kad sam majka, sve je drugačije. Potrebna sam Leoni, osim toga, ovoga puta imala sam nisku trudnoću i trebalo je da mirujem. No, uz malo dete teško to možete da priuštite. Na sreću, nisam morala da preležim celo drugo stanje, niti bih tako nešto mogla da zamislim. Ipak, ovih dugih devet meseci definitivno mi je predstavljalo izazov - priznala je Barovićeva, dodajući da je dvoipogodišnja ćerka upravo zaslužna za njenu kondiciju.

- Dugo sam dojila Leonu. Šest meseci po prestanku dojenja ostala sam u drugom stanju. Počela sam da treniram, ali, eto, nisam imala dovoljno vremena da se vratim u formu - zaključila je uz osmeh supruga Nikole Rokvića.

Izvor: Blic.rs/Hello!
Foto: bojanabarovic/Instagram

Pogledajte još