fbpx

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ PROGOVORIO O PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST: Želim da se ostvarim u ulozi oca!

Mladi pevač Stefan Živojinović važi za miljenika među pripadnicama lepšeg pola, a sve češći su komentari da je idealan zet.

Međutim, Stefan Živojinović otkriva da još uvek nije spreman da osnuje porodicu, za razliku od njegovog brata Filipa Živojinovića koji je pre nekoliko dana postao tata malog Aleksandra.

- Većina ljudi želi da se ostvari u ulozi roditelja, pa tako i ja. Smatram da sam još mlad za tako nešto i da nisam spreman. Još nisam upoznao osobu sa kojom bih poželo da se ostvarim kao roditelj, tako da će to morati malo da sačeka. Doduše, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć - rekao je Stefan.

Stafan je na nastupu u Tuzli na Dan žena delio ruže pripardicama lepšeg pola, a na pitanje da li privatno postoji osoba kojoj kupuje ruže rekao je:

- Na nastupu u Tuzli je bilo odlično i publika tamo je fenomenalna. Ruže su bile mali znak pažnje za sve dame koje su došle na moj nastup. Privatno, naravno da postoje osobe kojima kupujem cveće, tu su moja mama, rođake, prijateljice... Ako mislite na devojku, nemam je trenutno - iskren je bio pevač.

Izvor: Alo.rs/Blic.rs
Foto: stefanzivojinovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.