ZBOG ČEGA SMO SE POMIRILI? Luna i Marko ušli u raspravu nakon gledanja snimaka, Đoganijeva žestoko odbrusila! (VIDEO)

Sinoćnja emisija “Gledanje klipova” poremetila je mnoge odnose. Odnos između Lune Đogani i Marka Miljkovića ozbiljno je bio poljuljan nakon što je zadrugarima pušten klip u kome su glavni akteri bili Dragana Mitar i Marko u krevetu. Posle dve svađe, između para je palo pomirenje. Međutim, izgleda da nije sve razrešeno:

Ja ne mogu tako, klik, klik, ajde sad svađamo se, ajde sad mirimo se – rekao je Marko Luni.

Što smo se pomirili onda? – upitala ga je tužno Luna.

Pomirili smo se da bismo zalečili vezu, ja tako funkcionišem. Samo što treba da prođe neki period, bezveze je što radimo na taj način – nastavio je Marko.

Zašto stalno prebacuješ na mene, uvek sam ja kriva za sve. Ti vidiš samo da sam ja uvek kriva – prokomentarisala je Luna.

Ti hoćeš da se svađaš, da se biješ, kapiraš da to nije normalno. Bežao sam od tebe i dranja, kao dva manijaka smo – primetio je Marko, pa nastavio:

Okej, ja sam sve pokrenuo jer se nisam setio glupe rečenice, ja sam kriv, ali…

Ali sam ipak ja kriva? Da me gurneš u jezero sad, ti ćeš da kažeš da sam ja kriva što si me gurnuo u jezero – nezadovoljno mu je zamerila Luna.

Blogerka je je zatim napustila svog dečka i nastavila sa svojim dnevnim aktivnostima. Čini se da posle sinoćne noći, nijedan odnos u Zadruzi više neće biti isti.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.