KATARINA GRUJIĆ O SARADNJI SA JALOM BRATOM I BUBOM KORELIJEM: Naša pesma oboriće rekord slušanosti!

Katarina Grujić sinoć je u Beogradu snimala spot za novu pesmu koju su joj uradili popularni bosanski producenti Jala Brat i Buba Koreli.

Snimamo za novu pesmu koju rade Jala i Buba, ali sam se mnogo "zaledila". Imam malo stvari na sebi. Znam da će sigurno oboriti rekorde pesma, kao i svaka moja – govorila je Katarina.

Katarina je istakla i da smatra da je njena saradnja sa ovim muzičkim dvojcem, prava stvar za nju.

Ovom prilikom Katarina je prokomentarisala i spekulacije da je u Crnu Goru otputovala sa dečkom, kao i koji ju je muškarac čuvao na moru.

Ja sam bila tamo sa mojim tatom i otišla sam da odradim dva nastupa koja sam imala tamo. Imam kuću u Crnoj Gori, tako da svaki trenutak koristim za odmor. Pošto sam bila u Crnoj Gori na nastupima, što ne bih otišla do moje porodične kuće u Budvi da uživam? Muškarci se svakako plaše mene, kada bi videli tatu, tek tada ne bi smeli da priđu – rekla je Grujićeva.

Ponovo su aktuelne teme o Katarininom ljubavnom životu, a pevačica je za stare ljubavi imala veoma jasnu poruku. Inače, u medijima su se poslednjih dana pojavile informacije kako je Grujićeva izdržavala neke svoje bivše momke, koji su je kasnije povredili.

Pošto ja drugim osobama koje nisu poznate, ne želim da dajem značaj, tako da... pređi na drugo pitanje. Trenutno mi je u ljubavi savršeno – dodala je Katarina.

Izvor: Svet.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još