fbpx

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IGNORIŠE MODNOG KREATORA: Ne zanima me mišljenje Saše Vidića!

Modni kreator Saša Vidić bez dlake na jeziku komentariše izgled i ponašanje naših javnih ličnosti, prilikom čega često, smatraju mnogi, ne bira reči.

I dok ga pojedinci dižu u nebesa zbog njegovih duhovitih opaski, drugi mu pak zameraju na bezobrazluku, a ovaj put na tapetu mu se našla mlada pevačica Teodora Džehverović, o čijem stajlingu nije imao reči hvale.

Ovaj put sporna je bila toaleta u kojoj se Džehverovićeva pojavila na promociji svog albuma prvenca. Kako Vidić tvrdi, pevačica je iskopirala model svetski poznatog dizajnera.

- Draga Teodora, jedan je Đani Vesraće, a tebi je mama Džehva! Đani, izvini u moje ime i u ime naroda Srbije. Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru. Možeš da šiješ šta želiš, ali ne možeš da šiješ Versaće prvu liniju. Isuse, uzmi me, da mogu da bacam cigle s neba! Reči više nemam - bez dlake na jeziku bio je Vidić, koji je Teodorin stajling u "Svetu" ocenio nulom.

- Videla sam... Stvarno me ne interesuje, ma, on me ne zanima! Samo nek komentariše - to je njegovo zanimanje, da komentariše, neka nastavi - bilo je sve što je Teodora želela da kaže o Vidiću.

Izvor: Pink.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.