Padobranci stižu na premijeru Plaćenika

BEOGRAD, 23. avgusta 2010. (Beta) - Srpska premijera holivudskog akcionog filma "Plaćenici" (Expendables) u multipleksu "Kolosej" biće održana 25. avgusta uveče uz performans padobranaca, speleologa i bodibildera, saopštio je u ponedeljak distributer "Megakom film" (MCF).

Kako je najavljeno, performans inspirisan filmom režisera i glumca Silvestera Stalonea počinje u sredu od 19.00, a ekipa padobranskog kluba "Feniks" noseći zastavu "Plaćenika" skokom iz aviona spustiće se na plato ispred tržnog centra "Ušće", gde se nalazi bioskop "Kolosej".

"Na platou će im se pridružiti članovi Speleološkog odseka Beograda, koji će se spustiti sa zgrade tržnog centra, kao i bodibilderi iz kluba 'Masl planet' (Muscle) koji će na plato stići vozilima lendrover. Okupljeni profesionalci uputiće se u bioskopsku salu i tako obeležiti početak prikazivanja filma", najavio je "MCF".

Film "Plaćenici" sa akcionim zvezdama Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom, Brusom Vilisom, DŽejsonom Stejtamom i drugima u ulogama pripadnika specijalne jedinice na tajnom zadatku, već drugi vikend prikazivanja je prvi na listi gledanosti u SAD, zaradivši za deset dana 64,9 miliona dolara.

Pogledajte još