Najbolji mladi DJ majstori

0

BEOGRAD, 23. avgusta – U klubu „Just Vanilla“ na Adi ciganliji u nedelju je održano finale izbora za najboljeg mladog DJ-a, a pobedio je tandem "Young duo" – Dj Tila i Dj Oli.

BEOGRAD, 23. avgusta – U klubu „Just Vanilla“ na Adi ciganliji u nedelju je održano finale izbora za najboljeg mladog DJ-a, a pobedio je tandem “Young duo”li su – Dj Tila i Dj Oli.

U uži izbor  su ušla  četiri takmičara  i to Nemanja Stamenković iz Kruševca, duo Stamenkovic i Momirović iz Jagodine, Stefan Vuličević iz Beograda i novosadski tandem „Young duo“.

Takmičenje je trajalo skoro tri meseca, a pored pobednika, umeće je pokazalo još stotinak prijavljenih. Njihov talenat ocenjivali su naši afirmisani dj-evi Kizami, Mirko&Meex i The Beatshakersi.

Pored vredne nagrade firme Pioneer talentovanim novosađanima pripala je čast da otvore drugi po redu „Amstel Belgrade foum fest“ koji će se odžati u beogradskoj Areni 28.avgusta.
Drugonagrađeni di džej osvojio je stipendiju PM College, Visoke škole za projektni menadžment iz Beograda.

Tila i Oli će imati privilegiju da se nađu na istoj sceni sa planetarno popularnim disko džokejima Axvellom, Ingrosom i mađarskim tandemom Stereo Palma. 

 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.