LEPOTA JOJ UMALO DOŠLA GLAVE: Teodori Džehverović pukao implatant u dojci, pevačica ponovo operisana?!

Iako je, po objavi albuma prvenca, zakazala nastupe po klubovima, Teodora Džehverović se, noć nakon promocije projekta "Borbena", oglasila na društvenim mrežama i otkazala svoje prvo sledeće pojavljivanje pred publikom uz obrazloženje da je u "teškom zdravstvenom stanju".

Pevačica nije precizirala tačno o čemu se radi, ali je izvor blizak nekadašnjoj učesnici "Zadruge" otkrio šta je zapravo posredi.

- Tea je dan nakon promocije osetila jak bol u grudima i odmah pozvala lekara, koji joj je rekao da dođe na kliniku da je pregleda. Pošto joj je lekar opipao dojke i uradio ultrazvuk, usledio je šok. Rekao je da će morati da joj izvade jedan implant i zameni ga drugim. Tu je nastala drama - počeo je priču izvor, dodajući da je Džehverovićeva veoma teško podnela pucanje silikona u grudima.

- Teodora je počela da plače i besni jer je znala koliko traje oporavak od operacije i sada kroz sve mora još jednom da prođe a ima zakazane nastupe. Pozvala je svoju menadžerku jer nije znala šta da radi. Ova je odmah došla u bolnicu i tu su se dogovorile da otkažu nastupe. Operacija je prošla dobro, ali Teodora mora da miruje bar dve nedelje. Rešila je da se ne oglašava u medijima kako majka Goca ne bi saznala i bez razloga se brinula jer je sada sve u najboljem redu - zaključio je izvor.

Izvor: Svet.rs/Pulsonline
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još