MOJ SIN JE NAIVAN, ANA MI SE GADI: Biljana Dragojević oplela po Koraćevoj, ne može da prežali što je Aleksandra otišla iz kuće!

Davidova majka, Biljana Dragojević ne krije da o sadašnjoj devojci svog sina Ani Korać nema ni malo lepo mišljenje i da je nikada neće prihvatiti.

Biljana je neutešna otkako je Davidova bivša devojka Aleksandra Subotić napustila njihovu porodičnu kuću u Veterniku i odvela ćerku Magdalenu.

- Ma, Anu Korać ne podosim i tačka! Ne znam šta još o toj osobi mogu da kažem, a da već nisam rekla. Ona nam je sve upropastila. Ona i moj naivni sin, koji je poverovao toj ženi koja nema iskrene emocije prema njemu. Meni je mnogo teško što Magdalena više nije sa nama, a za to je kriva Ana. Ona nema obzira ni prema malom detetu, koje je zavolelo Davida i u njemu videlo veliku podršku. Ona je loš čovek i gadi mi se! - očajna je Biljana.

- Mnogo patim za mojom Magdalenom, na nju sam gledala kao na unuku. Sada mi je stan prazan, nema više galame, nema smeha, niti dečjih igrica. To dete mi je priraslo za srce i žao mi je što su nas okolnosti i zli ljudi, kao što je ta Ana, razdvojili. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje. Ne znam šta više da kažem, previše toga se desilo - rekla je Biljana.

Izvor: Telegraf.rs/Svet
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još