NISAM NI TOMA, NI DRAGANA I NISI ME NAŠAO NA ULICI: Žestoka rasprava Lune i Marka odzvanjala Zadrugom! (VIDEO)

Zaljubljeni par Marko Miljković i Luna Đogani su ponovo ušli u raspravu koja je ovog puta prouzrokovana njegovim ponašanjem.

Luni se ne sviđa način na koji se Marko obraća mladoj blogerki koja nije gubila vreme da mu odmah kaže šta joj smeta.

- Način na koji ti razgovaraš mi se ne sviđa, ja tako ne dozvoljavam ni prijateljima. Ti vrištiš na mene. Ti misliš da si uvek u pravu za mene. Ja nisam ni Toma, ni Dragana, mene nisi našao na ulici. Ti mene nerviraš - vikala je Luna, dok se Marko pravdao:

- Luna rekao sam ti ''Ajde, molim te'', nisam se drao. Ti budiš u meni takvo ponašanje. Nije mi jasno da si histerisala tako. Hoćeš da kažeš da si ti sinoć bila u pravu? Ti treba da se dovedeš u red. Da regulišeš svoje ishitrene i histerične pojave. Ja tu problem nisam, šta drugo da ti kažem, evo beži j*bo te rijaliti - govorio je Miljković.

Luna je u jednom trenutku povisila ton što je Marka još više iznerviralo. Blogerka je počela da roni suze kada je Marko rekao da nije razmišljao o tome da li je ona imala šta da jede.

- S*re mi se od tvojih uvreda. Ne mogu više. Sinoć onaj haos oko pice. Nije mi jasno kako sam ja mogla da znam da si ti sinoć hteo da jedemo zajedno. Tebe nije zanimalo da li sam gladna, niko mi ništa ne daje da jedem - govorila je Luna u suzama govoreći kako se oseća loše uvek kada se svađaju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još