ALEKSANDRA JE IZUZETNO NEŽNA I BRIŽNA MAJKA: Lepa Brena ima samo reči hvale za novopečene roditelje

Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet je donela sina Aleksandra kojeg je dobila sa posinkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem.

Od tog trenutka sreća u domu Živojinovića se umnožila, a ponosna baka Lepa Brena koja sebe zove "suprugom od dede" s obzirom na to da je Filipova maćeha, otkriva kako izgledaju dani u kući sa bebom.

- Deca su se fantastično snašla, i Filip i Aleksandra zaista dosta vremena provode sa bebom. Njihove majke su non-stop sa njima i pomažu im jer je ovo period kada im zaista treba pomoć. Aleksandra je izuzetno nežna i brižna majka i prosto je neverovatno da je ona već prvi dan ustala iako je imala carski rez, što nismo očekivali. Ipak je to jedan operativni zahvat, ona je hrabro ustala i kreće se. Verovatno je drži ta ljubav i taj adrenalin, kada imate bebu to je novi osećaj, jedna nova ljubav koja je besrkajna i ispuni vas do poslednje ćelije u telu - kaže Lepa Brena.

Ona ističe da ju je preplavio poseban osećaj kada je videla svog supruga kako u naručju drži prvo unuče.

- Kada sam videla Bobu sa bebom, toliko mi je u njegovom zagrljaju Aleksandar delovao sitno s obzirom na Bobinu krupnoću, međutim, on je jaka i snažna beba. Sve je to neverovatno, pa i njemu. Neponovljiv je osećaj, radostan, kada u rukama držite dete od svog deteta, presrećni smo - priča Lepa Brena.

Balkanska zvezda ne krije da će ona i njen suprug i te kako razmaziti unuče.

- Čekali smo da dobijemo bebu od naše dece i dočekali. Svaki dan kada ga vidimo, sve smo više i više zaljubljeni u njega, mislim da će biti jedno veoma razmaženo dete - obećava pevačica.

Ona prepričava i kako su izgledali prvi susreti sa naslednikom.

- Dok su Aleksandra i beba bile u bolnici, pošto nije preporučljivo da puno nas bude tamo, ali nismo mogli da odolimo pa smo dobijalu kompletnu opremu sa maskama, mantile i onda kada smo s njim malo smo ga držali, mazili, ljubili, ma predivan osećaj - objašnjava Lepa Brena, koja je ovog vikenda jedna od glavnih zvezda manifestacije Music Week na Kopaoniku.

Imate li vremena za zimske sportove ili se odmarate pred nastup?

- Kad radim, ne skijam, zato što ne bih želela da neka povreda ili bilo šta utiče na posao. Ovo je velika organizacija i velika odgovornost, svima nama je zabranjeno to skijanje, jedino kad baš ništa ne radimo, onda je dozvoljeno. Možeš da uganeš nogu, da padneš, neću da razmišljam o tome... Ono što volim je da šetam u čizmama koje nisu klizave, obožavam sunce i sneg mislim da je to idealna kombinacija. Možda je to zato što sam ja oktobarsko dete i volim hladan vazduh i više volim da pevam na temperaturi koja je ledeno hladna - kaže Lepa Brena, koja se na Kopaoniku provodila uz dobru muziku praveći selfije. Društvo joj je pravio sin Viktor Živojinović, koji je bio u pratnji nekoliko drugarica.

Izvor: Blic
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još