LUNA HISTERISALA I BACALA SVE OKO SEBE: Pretila da danima neće jesti kako bi pala u nesvest

Luna Đogani sinoć je lomila inventar "Zadruge", zbog čega je Dušica Jakovljević morala da odreaguje u programu uživo.

Naime, Luna Đogani pobesnela je zato što će narednih nekoliko dana biti razdvojena od svog dečka Marka Miljkovića, budući da je grupa u kojoj je ona učestvovala izgubila u zadatku Velikog šefa pa će morati da spava na ostrvu, dok će grupa u kojoj se nalazi Marko boraviti u Beloj kući.

Luna je histerisala, plakala i bacala sve što joj se našlo na putu, a zatim je zapretila kako danima neće jesti kako bi pala u nesvest. Nakon ove scene, iz studija se gledaocima obratila voditeljka Dušica Jakovljević.

- Sve vreme smo komentarisali, dok smo gledali ovu scenu Lune Đogani... Moram da vam kažem da je, ne samo njoj, već svim takmičarima Veliki šef i te kako tolerisao lomljenja, bacanja, kidanja, uništavanje inventara... Niko nikada nije ostao gladan u Zadruzi, niti će ostati gladan! Podsećam da svako od njih, a vrlo često hvale to Zadrugari, ima bolju medicinsku i svaku drugu moguću negu, nego što bi imali kod kuće u svojim domovima. Samo što se neki pozivaju da su na lekovima i time pravdaju svoje ponašanje, bahatost i mazohizam, a neki od njih su zahvalni Velikom šefu na svemu onome što im je u Zadruzi omogućio - rekla je Dušica i dodala:

- Sigurna sam da je i Luna u samom vrhu svih onih koji mogu samo da se zahvale Velikom šefu! Samim tim, ovakvo ponašanje ne može da se odobri o kome god da je reč. Ona je sama rekla, išla je čak i dotle da se zakune u rođenu majku da ništa neće pojesti i da jedva čeka da padne u nesvest, ne bi li tako napustila Zadrugu, gde se sve vreme nameće pitanje zbog čega je sve vreme vraćala stvari u plakar, ako je toliko očajnički htela da napusti imanje ili zapravo samo želi po ko zna koji put da skrene pažnju na sebe - bila je jasna Dušica.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još