KRISTINA KOCKAR PORUČILA ANABELI ATIJAS I PORODICI SLOBE RADANOVIĆA: Budite srećni što niste završili na sudu!

Kristina Kockar još jednom se osvrnula na rijaliti iz kojeg je izašla kao pobednica, pa povela žestoku borbu, kao nikada do sad!

Prvo je majku Lune Đogani, Anabelu Atijas, podsetila na turbulentnu prošlost. Odmah zatim, pokazala je bivšem suprugu Slobi Radanoviću, koji ju je pred milionskim auditorijumom prevario sa mladom blogerkom, da joj nije potrebna njegova podrška.

Zaključujući priču, dotakla se i njegovih roditelja pa naglasila da niko nije morao da se "vuče po sudovima" samo zato što ona nije osoba puna mržnje.

- I evo za kraj, da stanemo sa pričama. Bila sam blaga. Čitala sam mesecima vaše komentare, slažem se sa njima, ali neću da se spuštam na njihov nivo. U principu, nisam rekla ništa što već niste gledali. Ovo je sve od mene na tu temu. Ja sam pobedila u svakom smislu, prihvatite to i budite zahvalni što sam kul i osoba bez mržnje, pa se niste vukli po sudovima (to važi i za Radanoviće). Ali više se niste vukli po sudovima jer sam ja radila na sebi dok ste vi sebe doveli u propast baveći se sa mnom... Mama, volim te. Ti si car i ponosna sam što si moja mama - napisala je ona na Instagramu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kija__kristina/Instagram

Pogledajte još