LAGUNA PREDSTAVLJA: "Sa svakim dahom" - Nikolas Sparks

Foto: Laguna/Promo

U najlepšoj romantičnoj tradiciji "Beležnice" i "Noći u Rodanteu", Nikolas Sparks u novoj knjizi "Sa svakim dahom" priča o slučajnom susretu koji će za dvoje potpuno različitih ljudi postati životna mera ljubavi.

Houp Anderson se nalazi na prekretnici. Sa trideset šest godina, i dalje je u dugogodišnjoj vezi sa momkom, hirurgom ortopedom, a braka još nema na vidiku. Istovremeno, njenom ocu je nedavno dijagnostikovana teška neurološka bolest, te Houp odlučuje da provede nedelju dana odmora na Sanset Biču, ostrvcu u Severnoj Karolini, kako bi pripremila porodični letnjikovac za prodaju i ujedno pretresla neke teške odluke koje se tiču budućnosti. Tru Vols nikada nije bio u Severnoj Karolini, ali ga je na Sanset Bič dozvalo pismo čoveka koji tvrdi da je njegov otac. Odrastao u Zimbabveu i već godinama zaposlen kao vodič na safarijima, Tru se nada da će razmrsiti bar neke tajne koje okružuju detinjstvo i mladost njegove majke, te vratiti sećanja koja su iščilela nakon njene prerane smrti. Kada im se putevi ukrste, Houp i Tru će osetiti nekakvu čudnu povezanost, žestoku i nedokučivu… ali u vrtoglavim danima što će uslediti njihova osećanja moraće da uzmaknu pred izborima koji postavljaju porodicu iznad lične sreće, a to će biti razorno po oboje...

Slikajući bolna kajanja koja donosi život, ali i neugasivu nadu, roman "Sa svakim dahom" istražuje bezbrojna lica ljubavi koja zahtevaju od nas najdublju odanost i postavlja pitanje – koliko dugo može da opstane jedan san? Možete ga pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još