LEPI MIĆA IZNENADIO ZADRUGARE: Novi potrčci su Dragana Mitar i Dorotea Jovanović (VIDEO)

Lepi Mića, kao vođa "Odbačenih" koji ove dane provode na Rajskom ostrvu dobio je to pravo da izabere svoje potrčke. Mnogi su se iznenadili kada je Mića za potrčke odabrao dve zadrugarke, Draganu Mitar i Doroteu Jovanović.

- Doroteu, zato što je bila neaktivna u poslednje vreme. Možda bude malo bolja, možda bude i najgora, ne znam. Kad su bile igre Dorotea je bila nesnosna. U jednoj igri je učestvovala, bolje da nije. Ona je danas dala samo novac za cigare. To je jako inteligentno od nje. Ja ću njoj sve konfiskovati samo ono što ima da jede, tako da će živeti na cigarama - naveo je Mića, pa dodao:

- Draganu sam odbarao zato što je odstuna, totalno. Nigde je nema. Ona nije takva kakva treba da bude. Ako smatra da je moja odluka loša, greši, tu nema ništa loše.

Voditelj Milan Milošević je zatim podsetio zadrugare da su Branislav Radonić Brendon i Ljuba Pantović već odabrani potrčci od strane ovonedeljnog vođe Davida Dragojevića, tako da će i njih dvoje, pored Dragane i Dorotee, biti u trci za izbacivanje.

- Brendon i Ljuba Pantović su već postojeći potrčci, tako da će neko od njih četvoro ove nedelje da napusti "Zadrugu". Ti si isticao da su njih dve tvoje prijateljice - rekao je voditelj.

Voditelj je za sam kraj obrazložio da će Ljuba i Brendon biti potrčci u Beloj kući, dok će na ostrvu odbačenih to biti Dragana i Dorotea. Neko od njih četvoro će biti direktno nominovan, pa će se zajedno sa Mikijem Đuričićem, koji već ima direktnu nominaciju naći u trci za izbacivanje.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

 

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.