DAVID DRAGOJEVIĆ OČAJAN ZBOG SVAĐE SA MAJKOM BILJANOM: Potreban mi je psihijatar!

Noć je bila veoma burna za ljubavni par Anu Korać i Davida Dragojevića. David je osetio potrebu da se javno obrati majci, Biljani Dragojević i poruči joj da prestane da se meža u njegovu vezu, te da ga ne interesuje to što ona ne podržava Anu.

Nakon toga, Koraćeva je obavila razgovor sa Lepim Mićom, koji ju je savetovao da se ne zanosi previše u ljubavi i da je upala u veliki problem zbog veze sa Dragojevićem. Ana i David su se zatim svađali na doku, ali su ubrzo izgladili odnos.

Nakon što su se strasti stišale, njih dvoje su ponovo porazgovarali na istom mestu, a Dragojević se i tada žalio na sve što doživljava od majke.

- Ja uvek tako nešto kažem znaš zbog čega - rekla je Koraćeva, prigovarajući svom dečku zbog nekog postupka koji je ostao nerazjašnjen.

- Za šta mene smatraš? Nemoj to da pričaš, za šta ti mene smatraš? Da ti znaš gde je moja glava i o čemu ja razmišljam? Joj, ljubavi. Je l' si ti svesna koliko ja tebe volim, nisi svesna - pričao je Dragojević.

Ana mu je upućivala nežne reči kako bi ga oraspoložila, ali David je bio vidno utučen zbog cele priče oko njegove majke.

- Nedostaješ mi previše - pričala je Koraćeva.

- Pa i ti meni, onda odeš tamo i neko ti priča... Mene ne interesuje ko će šta da kaže. Meni si ti bitna - naveo je David.

- Je l' sam ja nekog uvredila, je l' sam ja nešto uradila - pitala je Ana.

- Zašto on tebi bilo šta priča? Sad je počelo da me nervira sve ovo. Nervira me mešanje i ove gluposti, otvaranje glave. Osam meseci sam ovde još me moji rođeni kanale i j*bu spolja, da li je to normalno? Sad mi dođe da odem kući, da nogom otvorim vrata. Znaš šta je sad u meni, koja nervoza i agresija. Treba mi psihijatar zbog mame - zaključio je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još