ALBUM TEODORE DŽEHVEROVIĆ POVUČEN IZ PRODAJE, PEVAČICA UPUTILA IZVINJENJE FANOVIMA: Mnogo sam se potresla

Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške!

Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one koje su stavljene kao bonus pesme.

Ovu nepravilnost prvo su primetili fanovi mlade pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama. Posle ovoga, oglasila se i jedna onlajn prodavnica i obavestila kupce da će biti obeštećeni.

Teodora se takođe oglasila i rekla da joj je mnogo krivo zbog ovoga, ali da je to nije demoralisalo.

- Mnogo sam se potresla, ali se iskreno nisam iznenadila. Imali smo mnogo poteškoća tokom čitavog projekta, ali neću dozvoliti da me ovo demorališe. Pesme su pronašle već put do publike i ovim putem se ujedno zahvaljujem i izvinjavam svima koji su kupili neispravan CD. Ono što mi mozemo da obećamo jeste da će svi oni moći da zamene isti. Činjenica je da je do uspeha trnovit put, tako da ću gledati da se sve ovo desilo s razlogom. Nadam se da će fanovi imati razumevanje za ovu tehničku gresku. Mnogo mi je krivo, jer smo zaista uložili mnogo truda i ljubavi u sve ovo - rekla je Teodora.

Izvor: Kurir.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.