SLOBA RADANOVIĆ O SVOM EMOTIVNOM STATUSU: Nemam vremena da nađem devojku

Pevač Slobodan Radanović kaže da nema vremena da nađe devojku, ali mu je drago što je njegova bivša supruga Kristina Kockar našla dečka.

- Ako ga ima, to je lepo. Neka je čuva i neka je pazi - kaže pevač koji sedi u žiriju “Pinkovih zvezda” pored bivše supruge.

- Nije mi neprijatno što sedim pored Kije. Čak mi i prija. Ja sam osoba koja želi njoj dobro. Šta god da se izdešavalo i koliko god mi imali tih čarki u prošlosti, za deset godina da joj nešto zatreba, ja ću biti tu - istakao je on i dodao da nema vremena za ljubav.

- Nemam vremena da je tražim. Mada ljubav ne treba da se traži, ona će se desiti. Imam mnogo obaveza. Jedva dočekam da vidim krevet da legnem, da se naspavam - objašnjava Radanović.

Da se pričama o ljubavnom truglu Kija - Sloba - Luna i dalje ne nazire kraj svedoči i to da Đoganijeva i dalje u rijalitiju komentariše Radanovića u negativnom smilu.

- Ne razmišljam o tome jer me to sputava na putu kojim želim da idem. Ne pamtim kada me je u “Zadruzi 2” neko spomenuo u pozitivnom kontekstu. Vrlo retko. Od tih koji su “glavni” spominju me samo u negativnom kontekstu. Kao da pokušavaju na bilo koji način da me ocrne samo da bih ispao neka gnjida, a da bi sebe izvukli iz te kolotečine.

On je izričit po pitanju da li će se po završetku “Zadruge 2” sresti i videti sa Lunom Đogani.

- Naravno da ne. Niti mislim da to treba. Imali smo mi razgovora i svega, ali to više nije potrebno. Želim joj od srca sve najbolje. Ako je to to sa Markom, želim im da budu srećni i zadovoljni i da traju po mogućnosti do kraja života - naglasio je Sloba koji je, za razliku od Lune, sa Kijom ostao u korektnim odnosima.

I dok on ima lepo mišljenje o bivšoj supruzi, Kija često u javnosti prokomentariše Radanovića u negativnom kontekstu.

- To je ona, to nisam ja. To su žene. Tako to shvatam. I zaista ne nasedam ne te čarke, provokacije. Sve mi je tako slatko i kul dok ne pređe granicu. Onda se samo distanciram i ne želim da se upuštam u to - kaže on.

S obzirom na to da mu je bivša supruga postala pevačica, a bivša devojka planira da zapeva, zanimalo nas je sa kojom bi pre snimio duetsku pesmu.

- Sa Kijom. Ako nas nekada spoji neka pesma, da nam se dopadne, da se vidimo u tome, da. Sa Lunom ne - iskren je on.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.