BILJANA DRAGOJEVIĆ OPTUŽILA ZADRUGARA: Miki Đuričić pravi konfuziju u glavi mog sina Davida!

David Dragojević je šokirao izjavom da se odriče majke ukoliko ona ne podrži njegovu vezu sa Anom Korać i bez uvijanja istakao da planira da ostane u Beogradu nakon što se završi "Zadruga 2", tj. da mu ne pada na pamet da se vrati u porodični dom u Veterniku, nadomak Novog Sada.

- Prvi put u životu sam tako odlučio, ceo život sam gledao svoju porodicu, ali ne mogu da budem uvek ja taj koji gleda druge, moram da gledam malo i sebe. Ovde sam upoznao Anu i prosto moraju to da prihvate. Ja nikada ne bih neku iz biblioteke, meni je Ana što se tiče svega najbolja, sve volim kod nje, nema nijednu manu. Kao majka, treba mene da podrži, jer sam ja nju podržao u svemu što radi. Kad izađem napolje, ja ću i dalje biti sa Anom. Meni je pun ku*ac tih gluposti, sad sam odlučio da gledam sebe i svoj život. Neće dobiti ništa time što radi, može samo da me odbije od sebe. Niti ću otići kod nje u Novi Sad niti želim da mi pošalje čestitku. Ostajem u Beogradu, ne treba mi bilo šta od njih. Ne planiram da svoj život provedem sa mamom, jeste da je majka, ali treba da podrži to što ja volim - rekao je David.

Davidove reči su duboko povredile njegovu majku Biljanu Dragojević, koja ističe da je uprkos svemu sigurna da će se njen naslednik kajati zbog uvreda koje je izneo na njen račun.

- Ne mogu da prepoznam svog sina u rijalitiju. Sin me je izdao! On nikada nije dozvoljavao da neko manipuliše sa njim, a sada je to dopustio. Šokirana sam njegovim izjavama, ali sam sigurna da će se kajati. Izaći će mu na nos svaka reč koju je izgovorio. Nikada mu nisam branila da bude sa Anom u vezi, samo sam iznela svoje mišljenje i rekla da ona nije za njega - počinje priču Biljana i konstatuje da joj se, kako vreme odmiče, sve više čini da je rijaliti-program pokvario njenog sina.

- Do 23. godine sam vaspitala svoje sinove Davida i Dejana, a za njihovo ponašanje nakon toga ne želim da odgovaram. Kada su bili kod mene, zaista su bili sjajni momci. Mislim da je Davida rijaliti u neku ruku pokvario, ali sigurna sam da će se sve promeniti kada napusti Imaginarijum. Sve će mu biti jasno i ubeđena sam da će raskinuti vezu sa Anom jer zaista ona nije za njega - konstatuje Biljana i ističe da nikada nije birala svojim sinovima s kojom devojkom će biti u vezi, ali da takođe ne može da prećuti kada se sa nečim ne slaže.

Biljana Dragojević ističe da se svakodnevno čuje sa Aleksandrom Subotić, na koju gleda kao na kćerku.

- Bez obzira na to da li će se David i Aleksandra pomiriti, ona i ja ćemo zauvek biti u kontaktu. Ona mi je prirasla za srce i zaista smo postale prave drugarice. Obožavam njenu ćerku Magdalenu i moja vrata su za njih zauvek otvorena. Aleksandra uvek može od mene da čuje majčinski savet, a uprkos tome što ju je moj sin žestoko povredio, sigurna sam da i dalje gaji emocije prema njemu - kaže Biljana.

- David je punoletan i treba da bira devojku sa kojom će biti, ali ja ne mogu da budem nemi posmatrač. Samo sam rekla šta mislim o Ani. Ja odlično vidim kako se on ponašao kada je bio u vezi sa Aleksandrom. To je bila prava ljubav, a ovo je nešto sasvim drugačije. On neka odlučuje šta će da radi, ali ja imam pravo, kao majka, da iznesem svoj sud. Nekad se trudim da ne pridajem značaja Davidovim izjavama protiv mene, ali boli me kao majku da to čujem. Najviše mi pada teško što sam nemoćna i ne mogu da reagujem kako bi trebalo jer je on u rijalitiju. Od svih takmičara, Davidu najviše odmaže Miki Đuričić, koji samo koristi priliku da mu napravi dodatnu konfuziju u glavi - zaključuje Biljana.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.