NA SUDU SA TURČINOM ZBOG SMRTI FOLK LEGENDE: Porodica Šaulić tužiće Alsina Levanta?!

Porodica Šabana Šaulića tužiće Alsina Levanta, koji je skrivio udes u kojoj je pevač poginuo 17. februara. Njihova namera je da Turčin koji je vozio pijan i bez vozačke dozvole, i to ukradeni automobil, dobije što veću moguću kaznu, a planiraju i da naplate odštetu za pretrpljen bol zbog gubitka voljenog člana porodice.

Oni mogu da dobiju više od 300.000 evra koliko bi pevač zaradio od najmanje 20 ugovorenih nastupa u 2019. godini.

- Iako će nemačka policija i tužilaštvo po službenoj dužnosti Levanta procesuirati, oni ne žele da sede skrštenih ruku. Trenutno se raspituju kakvu kaznu Alsin može da dobije, tačnije koliko godina će provesti u zatvoru. To prvenstveno žele da urade kako Turčin više ne bi izazvao ovakvu tragediju i još neku porodicu zavio u crno - objašnjava izvor "Starsa".

Gordana Šaulić se navodno raspitala i koliko finansijsku štetu može da naplati od Alsina. Iako joj novac neće nadoknaditi gubitak muža, ima plan u šta će investirati nadoknadu.

- S obzirom na to da je porodica odlučila da od kuće u Šapcu naprave Šabanov muzej, novac će da ulože u to kako bi očuvali lepu uspomenu na pevača.

Podsećanja radi, kako je utvrdila obdukcija, Šaban je preminuo od posledica sudara, kao i njegov muzičar Mirsad Kerić. Kum Slobodan Stojadinović, koji je bio sa njima u kolima, i dalje se oporavlja od teških povreda.

Izvor: Srbijadanas.com, Stars
Foto: sabansaulic/Instagram

Pogledajte još