PONOVO RAZOČARALA: Severina Kojić otkazala nastup, obožavaoci besni

Severina Kojić razočarala je fanove kada je otkazala nastup planiran u Donjoj Stubici za "Dan žena" zbog, navodno, tehničkih i organizacionih okolnosti.

Pevačica je sada otkazala još jedan planiran koncert u Začretju, a na drštvenoj mreži se obratila vojim fanovima i saopštila im novosti.

- Dragi moji, iako me jako veselio dogovoreni koncert, zbog problema nastalih između organizatora koji su ga dogovarali, nažalost, moram vas obavestiti da je isti otkazan. Verujem kako ćemo se ipak vrlo brzo videti nekom drugom prilikom - napisala je Severina.

Severina je po drugi put razočarala fanove koji su se ponadali da će ih pevačica ovoga puta ispoštovati i natupiti kao što je bilo dogovoreno.

- "Šta je s kupljenim kartama? Ovo je stvarno bezobrazluk!, "Dva puta se veseliš, iščekuješ, planiraš i onda se razočaraš" - napisali su joj neki od razočaranih obožavalaca, koji su planirali da idu na njen koncert.

Pevačica je, nedavno, nakon saradnje od 17 godina ostala bez menadžera, a već je stigla da kontaktira Dušana Jungera i da započne dogovore.

- Sarađivali smo mi i ranije. Poziv je bio, ali ništa konkretno nismo razgovarali. Samo smo se dogovorili da ćemo se sastati i videti kakvii su zahtevi i mogućnosti za potencijalnu saradnju - rekao je Dušan.

Junger je zastupao mnoge poznate ličnosti kao što su Neda Ukraden, Lidija Bačić, grupa "Vigor" i mnogi drugi, dok je Severini organizovao nekoliko nastupa na prostoru Slovenije.

Šuškalo se i da je Severin muž Igor Kojić deo pevačicinog menadžerskog tima i da joj dogovara nastupe po Srbiji.

Izvor Svet.rs, 24sata.hr
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još