fbpx

NI SA KIM SE NE DRUŽIM, KAO LUD SAM: David otkrio Drvetu mudrosti koliko se loše oseća zbog Ane (VIDEO)

David Dragojević osamio se u hotelu od ranog jutra, a sve zbog utučenosti i tuge što je već duže vreme fizički razdvojen od svoje devojke Ane Korać, a najteže mu je palo to što su se posvađali.

Zbog toga je Drvo mudrosti odmah pozvalo Dragojevića na jedan razgovor, a on je priznao da se oseća loše i da je pre svega njegova majka pravi uzrok tome.

- Pogodilo me sve u vezi moje mame i kad je bio pretres nedelje, jako ružno što se meša u naš odnos, glupo mi je od Ane. Osećam se ružno, ja sam rekao sve šta imam, Ana mi je i te kako bitna. Ali, ova razdvojenost, posvađali smo se bezveze sinoć. Njoj su rekli da neće izdržati pritisak, a meni krivo što mama ne razmišlja kako je meni napolju. Ko god nešto da Ani kaže, ja znam da je to urniše, ima i ona svoje probleme. Pojma nemam, opet sam kao lud. Baš se trudim oko svega. Nedostaje mi. Nisam je ni sinoć video, ja sam krivac i napali su me da sam sujetan. Lazar je napisao neku poruku, ne znam ni šta je hteo. I ona je nešto pomislila da mi pričamo, naljutila se. Ne znam, baš mi je onako sve... ne znam da li toliko grešim ili sam lud ne znam, pojma nemam. Tamo sam u hotelu zatvoren, depresivan sam, ni sa kim se ne družim ni ništa, kao lud sam - rekao je David.

Drvo je dalo sve od sebe da oraspoloži Davida, a on je teška srca otkrio da mu je svaka sreća kratko trajala i da ovo nije prvi put da se nalazi ovako nelagodnoj situaciji.

- Nemoguće da uvek nešto krene u krivom smenu. Stvarno ne znam šta da radim. Nisam pametan. Konačno sam našao nekog gde sam srećan i uvek neko spolja mora da se*e zbog gluposti se i posvađamo, dve nedelje nismo spavali zajedno. Nigde veze, sve me to ubija. Taman kad mislim da je sve lepo, uvek nešto iskoči. Ne znam kako uvek samo meni tako - rekao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.