MISLI NA ALEKSANDRU: David se nakon svađe sa Anom Korać prisetio bivše devojke (VIDEO)

David Dragojević bio je neutešan od ranog jutra, a ni razgovor sa Drvetom mudrosti mu nije pomogao da se oraspoloži i vrati sebi osmeh na lice.

David Dragojević je već danima u hotelu, jer nije želeo da širi negativnu energiju ostalim cimerima koji se dobro zabavljaju na Rajskom ostrvu u "Zadruzi". Zbog toga je Marko Petrući odlučio da mu priđe i pokuša da ga sasluša u ovim teškim trenucima.

- Ja ostajem u Beogradu, pukao sam. Ne mogu više da izdržim ovo, ej, moja mama čita novine, peca se na neke priče. I ne znam gde je Aleksandra, da li je još uvek kod mene... Ne da sam pao, nego sam se zakopao, tako se osećam - rekao je David, spomenuvši Subotićevu.

- Znam da su te nepravedno osudili i rekli da si sujetan. Rešiće se sve to, samo iskuliraj. Razmisliće i ona, malo je sa ženama tako - rekao je Petrući.

- Ćaleta nisam video godinu dana, voleo bih da ga čujem i da vidim da li je dobro. Samo sam hteo da pričam. Ne mogu, sve ide na moju štetu. Stalno neko protiv mene, je*em mu mater! Dokle više?! - besneo je Dragojević.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.