fbpx

NE ŽELIM DA BUDEŠ NERVOZAN: Suzana odvukla Mikija u kupatilo i molila ga da imaju seks, Đuričić u neverici! (VIDEO)

Nakon žestokog raskida Mikija i Suzane kada ga je ona čak i šutnula, a nakon toga završila u zatvoru, njih dvoje ne uspevaju više da nađu zajednički jezik iako Suzana to očajnički želi.

- Suzana, ja ne želim da se družim s tobom, ne želim da imam veze s tobom. Nebitno da li te volim ili ne, mi nismo jedno za drugo - rekao je Miki, dok ga je Suzana smirivala i vodila ga u kupatilo.

- Nećeš dobiti to što želiš. Neću. Nismo jedno za drugo. Ja te više neću vređati, mi ne možemo zajedno - rekao joj je Miki kada je shvatio gde ga vodi.

- Ja neću da ti budeš nervozan - rekla mu je Suzana, pa tražila da pokrije kameru. On je i dalje odbijao govoreći kako ne želi, a ona ga je ubeđivala da laže.

- Nebitno šta želim, ja idem protiv sebe. Da bi mi bilo dobro u žvotu, ja radim ovo. Eto, umreću jadan bez tebe u životu - uporan je bio Miki, a kad joj je tražio da ga pusti da izađe nije to učinila.

Njih dvoje su kasnije prekrili kameru kako se ne bi videlo šta rade u kupatilu, a kroz delić prozora koji nije ostao pokriven zavesom videlo se kako je Suzana nekoliko puta pokušala da poljubi Mikija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.