Spor Majkla Daglasa i bivše supruge oko novca

0

NJUJORK, 25. avgusta 2010. (Beta-AP) – Povratak Majkla Daglasa roli koja mu je donela Oskara za film "Vol Strit", naveo je njegovu bivšu suprugu da mu traži deo zarade od novog filma.

NJUJORK, 25. avgusta 2010. (Beta-AP) – Povratak Majkla Daglasa roli koja mu je donela Oskara za film “Vol Strit”, naveo je njegovu bivšu suprugu da mu traži deo zarade od novog filma.

Glumčevi advokati i advokati Dajandre Daglas pred sudom u Njujorku raspravljali su u utorak o njenoj tvrdnji da ima pravo na polovinu njegove zarade od filma “Vol Strit: novac nikada ne spava” koji u bioskope stiže 24. septembra.

Prema dogovoru postignutom prilikom razvoda, Dajandra Daglas ima pravo na polovinu zarade od nastavaka filmova koje je on snimio dok su bili u braku.

Advokari Majkla Daglasa tvrde da njegova bivša žena pogrešno tumači sporazum i da se on ne odnosi na nastavak “Vol Strita”. U vreme razlaza, nastavak nije bio ni na vidiku, a njihov klijent nije imao nikakve garancije da će nastavak ikada biti snimljen, kažu glumčevi advokati.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.