ODGOVARA MI DA BUDEM SA KU*VOM, JA SAM NJEN MAKRO: Matora i Zorica se posvađale zbog Sanje (VIDEO)

Dok su na doku sedele Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora došla je Zorica Marković pa je Matora odmah počela da je provocira zbog načina na koji se pevačica ophodila prema njoj devojci Sanji Stanković sinoć.

- Gde si p*šikaro matora? Da, da kako si pričala da šmrčem... - obratila se Matora Zorici.

- Ja kažem, ona i oni njeni. Jovanice, nemoj meni te stvari. Priča se kako oni njeni to rade. Sve se priča za mog sina, ali i za nju. Ja nikada nisam rekla da si ti bilo šta radila - pravdala se Zorica.

Matora je potom ironično rekla da joj nije problem da bude u vezi sa devojkom lakog morala i da je Zorica razočarala jer se više puta postavljala prema njoj kao prema majci.

- Meni odgovora da budem sa k*rvom. Meni je mnogo lakše, ja sam njen makro. Da mi neko kaže to, a predstavljaš mi se kao majka ovde. Strašno Zorice. Evo govorim ti, gorećeš i paklu - govorila je Matora, a Zorica je rekla:

- Ma pričaj šta hoćeš, ne možeš ti mene da provociraš. Ja tebe volim, ti mi prijaš. Matorić, ne možeš ti meni da naškodiš. Da nije slagala za to što je rekla za sina, ja ne bih reagovala. Pipnula joj nisam porodicu, kad mi je spomenula ja sam oplela. Nije ona vredna da se mi svađamo sada, sredićemo mi to sve na sudu - govorila je Zorica opušteno.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.