Prodaja Industrije obuće Beograd 24. septembra

0

BEOGRAD, 25. avgusta 2010. (Beta) – Agencija za privatizaciju Srbije najavila je da će 24. septembra na licitaciji ponuditi na prodaju nepokretnu imovinu Industrije obuće "Beograd" u restrukturiranju, po početnoj ceni od sedam miliona evra.

BEOGRAD, 25. avgusta 2010. (Beta) – Agencija za privatizaciju Srbije najavila je da će 24. septembra na licitaciji ponuditi na prodaju nepokretnu imovinu Industrije obuće “Beograd” u restrukturiranju, po početnoj ceni od sedam miliona evra.

Na prodaju će biti ponuđene proizvodne hale od 2.756 kvadratnih metara, zatim proizvodna hala, perionica i magacin površine 2.865 kvadratnih metara, upravnu zgradu od 582 kvadratna metara i ložionica-magacin površine 1.330 kvadratnih metara, kao i trafo-stanica.

Biće prodata i proizvodna radionica, magacin obrtaja, toalet i garderoba površine 2.759 kvadratnih metara, prvi sprat proizvodnje, drugi sprat mehaničari, prizemlje proizvodnje, zatim u drugom objektu prizemlje, magacin, prvi i drugi sprat, toalet i garderoba na 1.833 kvadratna metara.

Kako je objavljeno na sajtu Agencije www.priv.rs , prijava za učešće na licitaciji podnosi se do 16. septembra. Pre podnošenja prijave učesnik treba da uplati depozit od 700.000 evra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.