U SURČINU IZGOREO AUTOMOBIL GOCE BOŽINOVSKE: Džip je moj sin Mirko dao drugu, on je vozio u trenutku nezgode

Automobil "Ford fiesta", koji je u vlasništvu estradne umetnice Gordane Božinovske sleteo je sa puta i udario u stub električne rasvete.

Nakon sto je upalo u kanal pored puta, vozilo se prevrnulo na krov, zapalilo i u potpunosti izgorelo.

Goca je ostala šokirana onime što je čula, pa je priznala da su ona i njen sin Mirko Šijan dobro, a da je automobil vozio drug njenog naslednika.

- Moj sin i ja smo dobro. Hvala Bogu, on nije bio u tom autu. Da, prevrnuo se. Ništa ni ja ne znam. Znam da je Mirkov drug vozio, Mirko nije bio u kolima, zato što ja insistiram da mi se auto doveze do 4 sata ujutru. Mirko je dao drugu auto i sad sam i ja dobila tu informaciju. Bila je i policija. Na sreću nije niko povređen, a auto je potpuno uništen, izgoreo je. Žao mi je i tog deteta, jer ni on nikad ne pije, on je mnogo dobro dete, nije neki klošar, ali ne znam ni šta je sa njim. I mene je policija obavestila o ovome, ja ništa ne znam. A zašto je taj dečko otišao ni to ne znam, možda ga je neko odvezao. Čula sam da je išao u Urgentni, ništa više ne znam o njemu, mnogo brinem - rekla je vidno potresena Goca.

Nesreća se dogodila jutros oko 5 časova u Surčinu. Na licu mesta angažovani su vatrogasci. Utvrđeno je da se vozač udaljio sa lica mesta pre dolaska policije i vatrogasaca.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Grand – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još