ZA SVE SAM JA KRIV: David pričao o odnosu sa bratom Dejanom, Ana ga savetovala da se pomiri sa njim!

David Dragojević prvi put je pred svojom devojkom Anom progovorio o svom bratu Dejanu i njegovoj supruzi Dalili.

David je ispričao da mu nisu jasne neke stvari koje je Dejan radio, ali i da sebe krivi jer je uopšte postao javna ličnost.

- Počeo je da me vređa preko novina. Meni je sve to bilo retardirano! Ja sam onda došao iz Amerike, ofarban u plavo, i pogodilo me je kada sam išao u cvećaru da kupim cveće, a oni (Dalila i Dejan) su na stori okačili kako su "videli tvora da ide u cvećaru". A zapravo nije hteo da pređe put da se javi. Ne znam kako je to mogao, ja tako nikada ne bih. To je klinački! A za sve sam ja kriv što sam uopšte ušao u taj javni svet. Sve zbog mog nekog hira... Je*ao me Instagram i lajv, tako je sve počelo... A kad je ova rekla da sam ja njega pljunuo. Užas! Ja to u životu ne bih uradio - tužno je govorio stariji od braće Dragojević i nastavio:

- Dobro, oni su napravili lepu kuću. Baš lepu kuću! I treba da budu srećni - dodao je David, a Ana je ispričala da je jednom razgovarala sa Dalilom na Instagramu.

- Pitala sam je gde je kupila kućicu za psa. I pre nego što sam ušla mi je napisala "srećno". Ja bih baš volela da se ti pomiriš sa njima. Nema potrebe da zbog gluposti budeš u tako lošim odnosima - rekla je Koraćeva.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još