fbpx

LUNA I BRENDON ZARATILI TOKOM NOMINACIJA, BLOGERKA PORUČILA: Izvini što je Marko sa mnom u vezi, a ne sa tobom! (VIDEO)

Ponašanje Branislava Radonića Brendona u rijaliti programu "Zadruga 2" prema ostalim zadrugarima bila je jedna od glavnih tema tokom današnjih nominacija. Nakon što je ušao u svađe sa Markom Stolićem i Petrućijem, sevale su varnice i između Brendona i Lune Đogani.

Tokom svog izlaganja Luna je istakla kako joj nije jasno zbog čega njen dečko Marko Miljković trpi Brendona. Đoganijeva je istakla i da se u poslednje vreme često svađa sa Brendonom za kog smatra da koristi ljude.

- Ja mnogo bolje znam šta Marko misli o Brendonu. Brendon samo koristi Marka zato što mu on sve daje. Ja mislim da Brendon Marka ne gotivi. Brendon nema osećaj za druge ljude - pričala je Luna.

- Ja sam isto Lunu stvarno gotivio, dok se nije zaljubila i ušla u vezu sa Markom. Od tada je postala veoma posesvina, pre svega prema njemu. To govori o tebi. Loše je da se histerično ponašaš prema ljudima koji su te gotivili. Smatram da treba da se izmeniš u daljoj budućnosti. Ti si najobičnija guska, moram ovo u lice da ti kažem javno - govorio je Brendon Luni.

- Hvala ti! Izvini što sam sa Markom u vezi, što nije sa tobom. Oprosti! Mene Brendon stalno vređa. Na ostrvu me je vređao za sve pare. Marko za to zna. Ja samo znam zbog čega Brendon gotivi Marka, ali ne znam zbog čega Marko gotivi Brendona - dodala je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.