BILJANA DRAGOJEVIĆ OŠTRO O SINU: Ako David ne ostavi Anu Korać, biću prinuđena da ga se odreknem!

Biljana Dragojević i dalje ne podržava Davidovu vezu sa Anom Korać, već je na strani Aleksandre Subotić i raduje se njenom povratku u "Zadrugu 2".

Devojka iz Kaluđerice sa prebivalištem u Novom Sadu je bila u Šimanovcima i kako je istakla, potpisala je ugovor, iako se produkcija još uvek nije oglašavala.

Iako se dvoumila u koji će rijaliti ući, Subotićeva se opredelila za onaj gde su stvari ostale nedorečene, a to je svakako šou na imanju u Šimanovcima.

Bilja je podržava od samog početka, te je uz nju i dalje, dok ostaje pri svome da Koraćevu nikada neće prihvatiti i da će je Subotićeva uništiti.

- Radujem se što se Aleksandra izborila za sebe i što je svima pokazala da je pametna i jaka devojka. Naravno da je podržavam i jedva čekam da je vidim u "Zadruzi". Sada će se mnogi utišati i više neće imati za šta da likuju. Došao je kraj onoj prostitu*ki Ani. Aleks će joj sve naplatiti. Subotićeva ne mora ništa da radi, niti da se trudi da Ani bude loše, sama pomisao da je ona sad blizu nje i Davida, Koraćevu će dovesti do ludila. To je za nju pakao - kaže Biljana.

Inače, situacija između majke i sina je veoma loša, te Biljana za sve krivi Anu, dok David za sve krivi upravo svoju majku. Tako se on pre neki dan javno odrekao Bilje.

- David se totalno pogubio i više ne zna šta priča. Jako me je povredilo to što je rekao za mene, ali će se on brzo trgnuti i shvatiće koliko je pogrešio. U jednom trenutku će se osvestiti ili će, nažalost, morati da bira: ili ta k*rva Ana ili ja. Kako je on rekao da će me se odreći zbog njega, tako i ja mogu da kažem da ću se odreći njega ako je ne ostavi - završava Biljana.

Izvor: Srbijadanas.com/Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još