U POZADINI, PUN MESEC: Nina Badrić dirljivom porukom zahvalila obožavaocima na podršci (FOTO)

Nina Badrić tokom bogate karijere, dobila je mnogo priznanja, ali među najdražim pevačici je "Večernjakova Ruža", koja joj je sinoć uručeno na 25. dodeli nagrada, u kategoriji "Muzičar godine", u organizaciji "Večernjeg lista".

Hrvatska pop zvezda, odmah nakon dolele uradila je selfi, držeći priznanje u rukama, a potom je fotografiju podelila na društvenim mrežama.

- Pokušala sam napraviti neku puno bolju fotku. Ja u HNK... u pozadini skoro pun Mesec. Večernjakova ruža u rukama... itd.. ali nije mi uspelo. Želim vam iznad svega reći jedno veliko hvala. Vama zbog kojih postojim i ja.
Prošla su me vremena euforije ... dobila sam puno nagrada do sada u svojoj karijeri ali ovo večeras zaista nisam očekivala... Pored svih fantastičnih muzičara, mojih kolega svi vi ste svojim glasovima upravo meni dodelili Večernjakovu ružu... Zahvalna sam Bogu.. životu.. vama iznad svega što me nosite i volite. Hvala na svakom glasu koji ste dali i kuponu koji ste poslali. Volim vas - napisala je hrvatska pevačica, kojoj je ovo treža "Večernjakova ruža", na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: badrich/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.