BORI SE SA PROBLEMIMA: Severina Kojić na savetovanju kod psihologa?!

Severina Kojić kao da posustaje pod pritiskom i stresom! Iako je krenula sa promocijom albuma "Halo", od kog mnogo očekuje, reakcije publike zasad su prilično mlake, na šta se nadovezala i slaba posećenost na nastupu na Zlatiboru. Uz sve to naprasno je pukla i sedmogodišnja saradnja sa njenim menadžerom Tomicom Petrovićem. Razlozi zvanično nisu navedeni, a zasad se ne zna ni ko će ubuduće voditi Severininu karijeru uprkos šuškanjima da njen suprug Igor Kojić to želi.

I na privatnom planu Seve ima probleme. Borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom i te kako iscrpljuje pop zvezdu, a otkako joj je punomoćje otkazala ugledna advokatska kancelarija koja ju je godinama zastupala, Seve se našla u ozbiljnom problemu.

- Seve već mesec i po dana ide kod psihologa na seanse. Severina smatra da joj je potrebna stručna pomoć kako bi bolje sagledala situaciju i naučila da problemu priđe na najbolji način. I njeni fanovi počeli su da primećuju da Severinu nešto ozbiljno muči. Prvo su se na društvenim mrežama našli komentari da je premršava, a onda se desio incident sa fotoreporterima koji su je slikali dok govori. Njoj je to zamestalo jer zna da tada pravi grimase i bore, a na slikama ne želi tako da izgleda. Koliko god bila u pravu, jasno je da joj je prag tolerancije snižen i da je pod ozbiljnim pritiskom“ - kaže izvor, i dodaje:

- Seve je i Igora vodila kod psihologa, ali njega ne zanima terapija iako njoj pruža maksimalnu podršku. Ipak, ma koliko bio uz Severinu, Igor ne može da reši njene ozbiljne probleme kao što su sudski sporovi sa Milanom Popovićem, pa nije ni čudo što Severina puca.

Igor bi ipak mogao da olakša neke stvari Severini bar što se posla tiče jer ona sada nema menadžera, ali on se čak ni na telefon ne javlja.

Izvor: Svet.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još