DA LI ĆE "PINKOVE ZVEZDE" POMIRITI BIVŠE SUPRUŽNIKE? U prvoj emisiji Kija šaputala Slobi: Ti si savršen!

Drugačija, inovativnija i još zabavnija četvrta sezona talent šou programa "Pinkove zvezde" konačno počinje - u nedelju od 22.15 na TV Pink. Prve tri sezone iznedrile su pevače čija je karijera danas na zavidnom nivou, a ovoga puta idemo korak dalje i upoznajemo darovite ljude različitih talenata.

Već u prvoj epizodi će nas očarati mladi iluzionista, čija je magija ostavila bez daha sve u studiju. Biće tu i jedan imitator, zatim momak čiji vešti prsti i neverovatan dar stvaraju slike za vrlo kratko vreme. Naravno, pevači su u ovakom šou programu neizostavni, a uz njih će biti i plesača, internacionalnih horova i drugih izuzetno talentovanih ljudi.

Foto: Ivan Dobričić/TV Pink/Promo

O njihovom daljem plasmanu u ovom takmičenju odlučuje petočlani stručni žiri - Damir Handanović, kompozitor, aranžer, muzički producent i direktor Centra beogradskih festivala; Dušica Jakovljević, TV voditeljka, Srđan Žika Todorović, jedan od najboljih srpskih glumaca i prekaljeni rok muzičar; Kristina Kija Kockar, pevačica i Slobodan Radanović, pevač čija je karijera počela upravo na daskama šou programa "Pinkove zvezde". O Kiji i Slobi lane je cela Srbija brujala, a nekadašnje supružnike je ovaj šou ponovo spojio rame uz rame.

Već u prvoj emisiji sevale su varnice među njima. Nakon nastupa jednog kandidata Kristina je prokomentarisala kako ne voli kada je kod pevača sve savršeno, pa je pogledala bivšeg muža i dodala:

- Osim kod tebe. Ti stvarno pevaš savršeno, Slobodane!

Na ovu konstataciju Radanović joj je pružio ruku i uljudno se zahvalio.

Foto: Ivan Dobričić/TV Pink/Promo

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još