MILICA PAVLOVIĆ POSLALA EMOTIVNU PORUKU: Kada se ugase svetla reflektora, ja sam zaista mnogo srećna! (FOTO)

Milica Pavlović je jedna od najpopularniji pevačica, koje su karijeru započele iz takmičenja "Zvezde Granda". Pored uspeha koji je napravila, ona uvek ističe da su joj najbitniji porodica i prijatelji, a danas je i dokazala da zaista tako misli.

Popularna pevačica je na svom Instagram profilu, objavila emotivnu poruku, a tiče se poziva za kumstvo od strane njene drugarice iz osnovne škole.

- Velika je čast biti kuma! Kad se ugase svetla reflektora, blicevi i sve ono što moj posao podrazumeva ja sam zaista mnogo srećna što sam do sada na svom životnom putu uvek imala priliku da upoznajem dobre i divne ljude. Moja najbolja drugarica iz srednjoškolske klupe, sa kojom sam delila tinejdžerske tajne i dane, nedavno je rešla da izgovori sudbonosno 'da' i sa velikim zadovoljstvom i srećom sam prihvatila da njoj i njenom dragom budem kuma na venčanju. Zahvalna sam životu što kad se okrenem iza sebe shvatam da sam okružena ljudima koje volim i koji vole mene. Dragi moji, želim vam da vas u zajedničkom životu prati samo sreća i da nastavimo da stvaramo zajedničke uspomene. Živeli - napisala je Milica ponosno i postavila fotografije sa ovog venčanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još