MARIJA KULIĆ SE PLAČUĆI VRATILA U "ZADRUGU": Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje

Marija Kulić ponovo je ušla u rijaliti "Zadruga 2". Ona je istakla da joj je ćerka Miljana pokidala sve živce, kao i njen verenik Lazar Čolić Zola, koji su pobegli iz rijalitija i stacionirali se u Nišu, u njenom rodnom gradu.

- Jedva sam čekala da se vratim, gledam sve i svašta, gledam šta ljudi pričaju... Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje, ništa me nije slušala - rekla je starija Kulićeva pa se i rasplakala.

Naime, njoj je najteže palo što će biti odvojena od malog Željka, koga je kako je rekla navikla da čuva i pazi svakodnevno, pa samo zbog njega jedva čeka da se vrati kući, iako je jedva čekala i da se vrati u rijaliiti.

Što se tiče zeta, Marija izgleda više nije kivna na njega kao što je to bio slučaj dok su boravili zajedno u Imaginarijumu.

- Oni se slažu, Miljana mi je rekla da planiraju svadbu. Potpuno je posvećena detetu, njih dvoje su super, nema dadilju. Sada je samo sa Željkom i ništa joj ne pada teško, prihvatila je obaveze i, eto, uživaju. Oni su se organizovali, sredili, stanuju privatno. Ja ne mogu da trpim nekoga ko spava dočetiri popodne, pa da mi je i rođeni sin - zaključila je Miljanina majka.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Officical - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još