Inter poslao ponudu za Maskerana

BEOGRAD, 26. avgusta 2010. (Beta) - Sportski direktor italijanskog i evropskog fudbalskog šampiona Intera Marko Branka rekao je da je poslao ponudu Liverpulu za igrača Havijera Maskerana.

"U utorak sam faksom poslao ponudu Liverpulu za Maskerana i čekam njihov odgovor. Nismo razgovarali sa fudbalerom, pošto želimo da poštujemo pravila i da svi u Liverpulu budu srećni", rekao je Branka, a preneo list San.

Maskerano je u nekoliko navrata rekao da želi da napusti Enfild i pređe u Inter, gde bi ponovo sarađivao sa trenerom Rafaelom Benitesom.
Kapiten reprezentacije Argentine nije bio u timu za prvenstvenu utakmicu protiv Mančester sitija u ponedeljak, a nije ni otputovao u Tursku, na večerašnju revanš utakmicu protiv Trabzona, u plejofu za plasman u Ligu Evropa.

"Svi znaju da bi Maskerano želeo da promeni tim i zemlju u kojoj igra. Takođe, u veoma je dobrim odnosima sa našim trenerom Benitesom. Poslali smo veoma dobru ponudu, približno onoj koju je Liverpul tražio. Imamo jak tim, najbolji u Evropi, ali želeli bismo da kupimo jednog ili dva igrača kako bismo bili jači", rekao je on.

Trener Liverpula Roj Hodžson rekao je ranije da ne namerava da pusti Maskerana za manje od 20 miliona funti.

Maskerano je 2007. godine iz Vest Hema prešao u Liverpul,a igrao je još za Korintijans i River Platu.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 62 utakmice i postigao dva gola.

Pogledajte još