MARIJA KULIĆ RASKRINKALA ANU KORAĆ: Reci ko ti je kupio auto od 100 000 evra?! (VIDEO)

Sinoć je u Zadrugu ponovo ušla Marija Kulić, a već danas je nastao haos za crnim stolom, kada je od Velikog šefa stiglo pismo da Marija ispriča zadrugarima šta je na nju ostavilo najjači utisak dok ih je gledala od kuće. Kulićeva je počela da komentariše Anu Korać i sve ono što je Stanija Dobrojević rekla o njoj.

- Lično je moj suprug čuo od oca njenog sponzora, koji joj je kupio psa koji je koštao osam hiljada evra. Njega su ubili pre Nove godine. Zna Ana o kome se radi, ne znam zašto devojka ne ustane i kaže čime se bavi. Šta radiš pa voziš auto od 100 hiljada evra? Šetaš psa od osam hiljada evra, nosiš cipele od dve, tri hiljade. To ti roditelji nisu kupili, nisi zaradila sama jer si jako mlada i nisi toliko školovana i obrazovana da bi sve to u životu postigla, tako da ljudi napolju vide pravu sliku - rekla je Marija.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste reakcija Aninog dečka, Davida Dragojevića. On se svemu smejao, nije želeo ni da sluša sve što je Marija Kulić rekla o njegovoj devojci.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.