TRAŽILA SAM DA SE TESTIRA ZBOG NARKOTIKA: Marija otkrila sve detalje zajedničkog života Miljane i Zole (VIDEO)

Zadrugarka Marija Kulić se vratila u impozantno imanje nadomak Beograda, ali bez svoje ćerke. Ona je Tomislavu Paniću i Nenadu Aleksiću Ša priznala da je njena ćerka Miljana Kulić započela zajednički život sa budućim zetom Lazarom Čolićem Zolom.

Osim toga, Marija je otkrila da je zahtevala da se proveri Zolina mokraća na narkotike, što je i učinjeno. Potom je otkrila da Miljana nije napustila grad Niš kada je napustila porodičnu kuću, već se preselila u stan sa verenikom nedaleko do njih.

- Tražila sam da daju mokraću da se to testira. Bilo je sve okej, bio je iskren. Priznao je da je uzeo travu pre rijalitija. U redu je sve što se toga tiče - govorila je Marija zadovoljno, a onda je počela da priča o zajedničkom životu Miljane i Zole:

- Dobro je njima, bolje što su se odvojili. On spava do četiri popodne, ne bih ja to mogla da trpim u svojoj kući. Nije imao nastupe, 'ajde da razumem da su ga razmazili. Ovako je lakše za sve, blizu smo, u Nišu su i tako. Miljana ga sad testira neko vreme - otkrila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još