LUKSUZAN ROĐENDANSKI POKLON: Ana i Bastijan Švajnštajger sinu Luki kupili stan vredan milion evra!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger prošle nedelje su proslavili sinu Luki prvi rođendan, a za divan dan poklonili su mu ni manje ni više nego stan u stan u Nemačkoj, vredan preko milion evra.

Bivša teniserka i fudbaler su u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja obeležili za njih važan datum, a nekretninu su pazarili jer su želeli da, kako tvrdi izvor, pametno investiraju u život svog prvenca. Oni su se se odlučili za stan u takozvanoj "pametnoj zgradi" u Minhenu, koju će da rentiraju do punoletvstva svog malenog prvenca.

- Ana i Bastijan sve ulažu u svoju i budućnost svog deteta. Nisu se mnogo dvoumili oko rođendanskog poklona jer su želeli da mu obezbede nešto što će mu značiti za ceo život. Jeste da su oboje finansijski odavno obezbeđeni, ali nekretnine nikad ne gube vrednost, posebno ne u Nemačkoj. Bastijan je inače emotivno vezan za Minhen. To je grad u kojim je igrao fudbal i u kojem mu živi i porodica - priča izvor i dodaje da, iako supružnici žive u Čikagu u hotelu koji ima prelep pogled na jezero Mičigen, Nemačka je njihova baza i otkriva šta sve ima u nekretnini koju su odabrali za mezimca.

- To je jedna od trenutno najboljih lokacija u Minhenu. Stan ima oko 150 kvadrata. Tri spavaće sobe. Jednu dečju, veliki dnevni boravak, ogromnu terasu, garažno mesto, kuhinju i dva kupala. Ono što je interesantno je da je sve na dugme, recimo, ako želite da slušate muziku, samo izgovorite ime izvođača i odmah se pali uređaj - kaže sagovornik i otkriva da mladi par uživa u roditeljskim obavezama.

- Maksimalno su posvećeni svom mališanu. Imaju i dalje pomoć njenih i njegovih roditelja i zaista žive u pravoj oazi ljubavi i blagostanja. Voleli bi da imaju još dece, a za sada uživaju u Lukinom odrastanju - završava sagovonik.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.